DXN Lion's Mane CoffeeA Lion's Mane Coffee egy igazi ízélményt nyújt minden kávékedvelő számára. Ez a kávé egyedülálló módon kombinálja a finom kávéaromát a természet ajándékaként számon tartott Süngomba előnyeivel. 

Mi teszi a Lion's Mane Coffee-t olyan különlegessé?

A Lion's Mane, másnéven Süngomba vagy Oroszlánsörény gomba támogatja a szervezet természetes védekezőképességét, segít megszüntetni a refluxot, különösen az agyra, a gyomorra és a belekre gyakorol jótékony hatást. Javítja a hasnyálmirigy inzulin-felismerő képességét, javítja a memóriát, támogatja az agy működését és gátolja az időskori elbutulást.

A Lion's Mane Coffee ízletes és kényeztető ital, melynek minden kortyja egy egészségügyi löketet ad. A lágy, simogató ízvilág és az aromás kávé összhangja magával ragadó élményt nyújt. Különleges összetevője, a Süngomba, ezen kívül hozzájárulhat a szervezet vitalitásának és energetikusságának növeléséhez.

Elkészítése:

Öntsd a tasak tartalmát 1,5-2 dl kb. 80 fokos melegvízbe. Ha így túl erős, vagy kisebb adagban fogyasztanád, nyugodtan felezd, vagy harmadold az adagot. Így is remek kávéélményt nyújt.

 

Kiszerelés: 20 tasak x 21 g

 

Regisztrálj törzsvásárlóként, és rendeld meg a termékeinket akár 25%-kal olcsóbban. A regisztrációhoz kattints IDE!

 

Törzsvásárlói ár: 6 525 Ft

Ár: 8 350 Ft / kiszerelés kiszerelés
Vissza az előző oldalra!

- Magyar