Metamorf masszázs


Egy rövid meditációval hozzá segítelek az ellazuláshoz, a befelé forduláshoz és az elmélyüléshez. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a tudatalatti székhelye is.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat. 
A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.
A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a változás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.
 
  • Segíthet eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket.
  • Nyitottabbá, oldottabbá tehet.
  • Megnőhet az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.

Ár: 8.000 Ft

Vissza az előző oldalra!
- Magyar