Elérhetőségek

Cím: 8256 Ábrahámhegy,
Patak utca 2.

Telefonszám: +36 30 281-31-55

E-mail: anett@czerna.com

Facebook: facebook.com/egeszsegestalpakBemutatkozás


Gyermekkorom óta célom, hogy az embereket hozzá segítsem egy egészségesebb és boldogabb élethez. Véleményem szerint a sport, a mozgás és a természet jótékonyan járulnak ehhez hozzá.

A sport mindig is nagy szerepet játszott az életemben. Soproni lévén, a kosárlabda egyik vidéki fellegvárában, az úszás mellett én is a kosárlabdát választottam. A közösség, a csapategység, az edzőim sok mindenre megtanítottak, amelyek közül sok mindent a mindennapi életemben kamatoztatok.

Mivel a sport, az egészség megőrzése vagy helyreállítása közel állnak hozzám, ezért a felsőfokú tanulmányaimat az egészségfejlesztés területén végeztem. Az egyetemi évek után a természetgyógyászati irányzatok felé nyitottam. Ekkor ismerkedtem és szerettem meg a gyógynövényeket, gyógygombákat, majd a reflexológiát. Nagyon izgalmas terület számomra, hogy szervezetünk kicsinyített mása megtalálható a talpon és ezeken a pontokon a test jelzi, ha felborul az egyensúly. A rendszeres talpmasszázs beindítja a szervezet öngyógyító képességét, stimulálhatja az idegrendszert, nyugtató hatású, fokozhatja a stressztűrő képességet, egyensúlyba hozhatja a hormonrendszert, immunrendszer erősítő és méregtelenítő hatású.

Számos pozitív tapasztalat bizonyította számomra, hogy a gyógygombák (ganoderma, cordyceps oroszlánsörény stb.) sikeresen alkalmazhatóak az egészség megőrzése és fizikai közérzetünk javításában. A termékeket napi szinten használom és ajánlom azoknak, akik nyitottak a természetes gyógymódok iránt. Ezekről az oldalamon bővebben is olvashatsz a blog menüpont alatt. A termékek belülről nagyon jól támogatják a szervezetet, a talpmasszázs pedig beindítja az öngyógyító folyamatokat.

Úgy gondolom, hogy a prevencióban és a rehabilitációban nagy szerepe van az alternatív gyógymódoknak.

Fontos számomra az önfejlesztés a tanulás is, ezért aromaterapeuta képzésben is részt veszek. Már az első perctől elvarázsolt az aromaterápia is, hiszen azon kívül, hogy szervezetünkre nagyon jó hatással vannak az illóolajok az érzelmeinket is pozitívan befolyásolják.

Gyermekkori céljaimat ma is szem előtt tartva élek, mert hiszek abban, hogy ha rendben van az ember, akkor rendben van a Világ is.

Czérna Anett

egészségfejlesztő

 
Vissza az előző oldalra!
- Magyar